Hírek

VIRÁGOS GYULÁÉRT 2023.

Gyula Város Önkormányzata és a Gyulai Polgármesteri Hivatal ez évben is meghirdeti a városi virágosítási és környezetszépítési versenyt.

A verseny célja:

  • város idegenforgalmi vonzerejének, a települési virágfelületek növelése;
  • a környezet gondozottságának, ápoltságának harmonikus, városképbe illő, természeti adottságokhoz alkalmazkodó kialakítása;
  • nyilvánosságot és elismerést adni azon gyulai polgároknak, civil közösségeknek és vállalkozásoknak, akik közérdekű munkával szebbé, virágosabbá teszik közvetlen környezetüket.

A VIRÁGOSÍTÁS ÉS KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI VERSENY KATEGÓRIÁI:

I. virágos előkert
II. virágos balkon és ablak
III. ház előtti virágos közterület
IV. virágos intézmény és vendéglátóhely

A VERSENY NEVEZÉSI HATÁRIDEJE: 2023. JÚLIUS 1.

Különdíj 1.: „Legszebb belterületi kert”
A Hagyományőrző Gazda- és Kertbarát Kör is csatlakozott a városi versenyhez, egy különdíjjal szeretnék jutalmazni azt a szerény és a versenyre nem jelentkező kerttulajdonost, aki példaértékűen alakítja ki, gondozza és ápolja a városi, belterületi kertjét.

Különdíj 2.: „Legszebb külterületi kert”
A Gyulai Gazda- és Polgári Egyesület is csatlakozott a városi versenyhez, egy különdíjjal szeretnék jutalmazni azt a szerény és a versenyre nem jelentkező kerttulajdonost, aki példaértékűen alakítja ki, gondozza és ápolja a külterületi kertjét.

A versenyre a jelentkezési lap kitöltésével lehet jelentkezni – amelyet  a következő linken tölthetnek le az érdeklődők – július 1-ig, ezt Szászné Várkonyi Adrienn főkertésznek kell eljuttatni.

 

Jelentkezési lap 2023.

Versenyfelhívás és jelentkezési lap 2023.