Hírek

  • Gyula
  • >
  • Aktuális
  • >
  • Újra ingyenes lakossági LED-csereprogram azoknak, akik az előző akcióról lemaradtak

Újra ingyenes lakossági LED-csereprogram azoknak, akik az előző akcióról lemaradtak

A nagy érdeklődésre való tekintettel Gyula Város Önkormányzata és a CYEB jóvoltából a LED-csereprogram ismét elérhető településünk lakosai számára. Kizárólag az regisztrálhat, aki az előző ütemben nem regisztrált.

Éljen a lehetőséggel, jusson ingyen izzókhoz, csökkentse a villanyszámláját és tegyen azért, hogy kevésbé terhelje a környezetet!
A LED fényforrások használata jelentős csökkenést jelent a villanyszámlában, és akár 10 éves élettartamának köszönhetően használója sokkal kevesebb hulladékot termel, mint az, aki hagyományos izzóval világít. Egy átlagos magyar háztartásban 20 db izzó található, mely a teljes villanyköltség közel 1/3-át jelenti. Weboldalunkon – https://ledcsere.hu/ – található kalkulátorunk segítségével néhány kattintással kiszámolható, éves szinten milyen megtakarítást eredményez, ha korszerű izzókkal világítunk otthonunkban.

Hogyan lehet csatlakozni a prog- ramhoz?
A ledcsere.hu oldalon a „Jelentkezés”-re kattintva néhány perc alatt regisztrálhat bárki, akinek a nevén van villanyszámla. Néhány adat kitöltését, illetve dokumentum feltöltését követően a rendszer az éves áramfogyasztás, valamint az otthonában található izzók száma és használati ideje alapján kiszámolja, hogy az adott háztartás hány ingyenes LED-re jogosult.

FONTOS!
A regisztráció utolsó oldalán átvételi helyként Gyulát jelölje be!
A jelentkezéseket a CYEB munkatársai elle- nőrzik, így ez igénybe vehet néhány munkanapot. Az átvétel időpontjával kapcsolat- ban pedig a regisztrációt követő hetekben kapnak e-mailt a jelentkezők. A regisztráció akkor válik véglegessé, ha a jelentkezést visszaigazoló e-mailben található linkkel jelentkezési szándékát megerősíti.

A programba 2023.02.15-ig lehet regisztrálni.

www.ledcsere.hu


Nyomtatványok – dokumentumok