Hírek

  • Gyula
  • >
  • Aktuális
  • >
  • Pályázati felhívás – Szociális ügyintéző

Pályázati felhívás – Szociális ügyintéző

Munkáltató

Gyulai Polgármesteri Hivatal


Cím:

5700 Gyula, Petőfi tér 3.


Feladatok

Előkészíti a családi segélyezés alapján a határozattervezeteket, előterjesztéseket, a meghozott határozatokat az érintettekkel közli. Gondoskodik a meghozott határozatok továbbításáról az érintettek irányába. Gondoskodik az általa meghozott döntések PTR rendszerben való rögzítéséről. Felügyeli a települési támogatások kapcsán előkészített döntéstervezeteket. Rendszeresen elkészíti a támogatások kifizetéséről szóló havi listát, aláírás után továbbítja a Pénzügyi osztálynak. Intézkedik a jogosulatlanul felvett támogatás visszatérítésével összefüggésben, gondoskodik a más településen élők számára megítélt támogatás visszaigényléséről. Figyelemmel kíséri a szakterületéhez kapcsolódó költségvetési keret időarányos felhasználását és vezeti az ezzel kapcsolatos kimutatást. Segíti az ifjúsági feladatok ellátását. Figyelemmel kíséri a pályázati lehetőségeket, a feladatkörével összefüggő pályázatokat elkészíti, részt vesz a megvalósításban. Kapcsolatot tart a munkakörével összefüggő társhatóságokkal, illetve társszervekkel. Bíróság és más szerv megkeresése alapján, illetve a hozzá tartozó családoknál környezettanulmányokat készít.


Elvárások

Felsőoktatásban szerzett közszolgálati, társadalomtudományi, pedagógus szakképzettség; vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettség és szociális szakmacsoportba tartozó szakképesítés, vagy gyámügyi, vagy gyermekvédelmi, vagy szociális területen szerzett gyakorlat.


Előnyt jelent

Szociális, gyámügyi igazgatási területen szerzett 1-3 éves gyakorlat

WINSZOC rendszer felhasználói szintű ismerete

PTR rendszer ismerete

 

Amit kínálunk

Köztisztviselői álláshely, heti 40 órás teljes munkaidő. Határozatlan idejű jogviszony. A bértárgyalás alapja a köztisztviselői bértábla. Cafeteria bruttó 260.000,- Ft/év. A munkába járás emelt összegű támogatása.


Jelentkezés módja

Jelentkezni az önéletrajz és a végzettséget igazoló okiratok megküldésével lehet a következő linken: https://www.profession.hu/allas/szocialis-ugyintezo-gyulai-polgarmesteri-hivatal-gyula-2261180?sessionId=a0bfeaf9d9c7a4e6c2d9b6f278aab8c1